top of page

Returnarea produselor

Conform legii comertului electronic OG nr.130/2000, art.7 alin.1 consumatorul (cumparatorul) are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului (cumparatorului) sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Clientul are dreptul ca, in termen de 14 zile de la primirea produselor comandate, sa returneze produsul si sa instiinteze firma asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume.

In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele:

·         contravaloarea transportului va fi suportata de cumparator (client);

·         produsele returnate trebuie sa fie noi, in cutie, impreuna cu toate accesoriile aferente produsului si bonul /factura fiscala;

·         in cazul in care marimea nu corespunde, se poate solicita o pereche in schimbul celei initiale;

·         Finezza se obliga sa returneze suma achitata de client, prin tansfer bancar (in contul clientului), imediat ce toate conditiile de mai sus au fost indeplinite, in cel mult 15 zile calendaristice de la primirea produsului. Te rugam sa acorzi cateva zile pana la vizualizarea sumelor restituite in contul tau, interval care variaza in functie de banca sau emitentul cardului tau.

Produsele FINEZZA care sunt realizate pe comanda la cererea clientului si se supun Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10: Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate.

Suma de bani restituita pentru retur nu va include si cheltuilile de transport (daca exista).

Se accepta doar retururi cu servicii de curierat rapid. Nu se accepta retururi cu Posta Romana. Nu se accepta retururi cu plata ramburs.

Retururile vor fi trimise pe adresa Strada Tabacarilor 6-10, sector 4, Bucuresti

Vor fi precizate urmatoarele date:

Firma : SC FINEZZA PROD SRL

Nr de contact: +40 742 940 576

Livrare in intervalul orar : 09:00 - 17:00 de Luni-Vineri

Pentru comenzile care au fost plasate prin alte mijloace inafara de site-ul www.finezza.ro va rugam completati campul id comanda cu modalitatea prin care s-a plasat comanda (ex.: telefonic, facebook, whatsapp,instagram).

Formular retur

 

Solicitare trimisa

bottom of page